Demi en Senna willen samen in bad

Demi en Senna willen samen in bad

Als verrassing heeft Demi een leuke middag voor Senna geregeld. De twee zijn namelijk aan het kaarten en hebben de grootste lol samen. Na een tijdje stelt Senna voor om verder te kaarten in bad aangezien het bad al is voorzien van warm water. Demi ziet dit op haar beurt wel zitten maar vraagt zich af of het niet een beetje vreemd is om in de middag in bad te gaan. Het kan gewoon schat, het is kerst stelt Romy haar gerust. Het lijkt Senna en Demi leuk als Cemal en Romy ook meegaan in bad maar Cemal heeft hier geen zin in. De twee proberen hun maatjes met man en macht over te halen maar zonder resultaat. Demi en Senna zijn dus op elkaar aangewezen. Niet veel later stapt Senna het bad in terwijl Demi nog even naar Fay toeloopt. Tot haar grote verbazing vindt ze Fay in tranen. Ondertussen geniet Senna van zijn bad, alleen. Demi probeert Fay te troosten als Senna er na een tijdje genoeg van heeft. Hij is al klaar met badderen voordat Demi de badkamer heeft bereikt. Zullen ze een andere keer wel samen in bad gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *