Chipp begrijpt niet waarom Fay emotioneel is

Chipp begrijpt niet waarom Fay emotioneel is

Ondanks dat het tweede kerstdag is en de sfeer er goed in zou moeten zitten, is dit bij Fay niet het geval. Ze voelt zich rot en is emotioneel. Na een lang gesprek met Demi en Romy komt ook Chipp kijken hoe het met haar gaat. Waarom moet je nu dan weer huilen vraagt Chipp aan een snikkende Fay. Hij probeert te begrijpen waarom Fay huilt maar ze kan dit niet goed onder woorden brengen. Ik snap het niet zo goed”, gaat hij verder. Ik kan er niks aan doen fluistert Fay. hipp vindt het vooral vervelend dat Demi nu niet met Senna in bad is geweest omdat Fay aan het troosten was. Zielig, hij lag helemaal klaar zucht Chipp maar hier heeft Fay geen boodschap aan. En moppert nog een beetje door terwijl Chipp zijn best doet om haar op te vrolijken. Jankerd grapt hij vervolgens maar Fay kan hier niet om lachen. Toch lukt het hem uiteindelijk om Fay ervan te overtuigen dat ze niet meer moet huilen om dingen die er niet toe doen. Met een kleine glimlach gaat ze met hem mee naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *