Beau en Linda presenteren nogmaals hun plannen voor een nieuwe structuur

Beau en Linda presenteren nogmaals hun plannen voor een nieuwe structuur

Beau en Linda hebben een tijdje terug een presentatie gegeven waarin zij met een financieel voorstel kwamen. Door het nieuws dat Utopia gaat stoppen zijn ze hier niet meer op terug gekomen. Afgelopen avond besluiten ze dat wel te doen. De groep neemt plaats op de banken in de woonkamer terwijl Beau en Linda bij het grote scherm gaan staan. We hebben nog steeds hetzelfde voorstel met wat kleine aanvullingen legt Beau aan de groep uit. Daarnaast vertellen ze de groep dat ze graag feedback krijgen zodat ze vanaf 1 januari een waterdichte structuur kunnen neerzetten. De presentatie begint vervolgens met een kort filmpje waarin ze uitleggen wat precies hun idee is. Zo is het voorstel dat iedereen vanaf 1 januari zijn eigen zakgeld krijgt. Dit zakgeld mag worden uitgegeven aan leuke dingen maar kan ook als investering worden gebruikt. Bij een investering betalen de bewoners 40% belasting en 60% mogen ze zelf houden. De huur zal blijven bestaan en dit gaat om een bedrag van 500 euro. Ook willen de dames meer ruimte vrijmaken voor persoonlijke doelen en willen ze zich meer richten op evenementen. Ons voorstel is dat iedereen gewoon werkt op evenementen gaat Linda verder. Daarbij vinden ze dat de initiatiefnemer van een evenement 25% van de winst moet krijgen. De andere 75% wordt verdeeld over de overige bewoners. Zo gaan de twee nog een tijdje door en elk punt wordt besproken. De groep reageert enthousiast maar wel zijn er nog wat vragen. Er ontstaat een goede discussie waarbij velen hun mening geven. Na de discussie besluit de groep om morgenmiddag om 16:00 samen te komen voor een definitief besluit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *