Senna en Demi gaan toch samen in bad om gezellig te kaarten

Senna en Demi gaan toch samen in bad om gezellig te kaarten

Eerder kwam Senna op het idee om samen met Demi in bad te gaan kaarten. Echter stak Fay hier onbedoeld, een stokje voor. Ze was namelijk erg verdrietig en Demi stond dan ook voor haar klaar. Tegen de tijd dat Demi weer terug in de loods kwam, was Senna al uit bad. Maar iets later is het moment toch daar. Senna gaat voor een tweede keer in bad en nu stapt Demi er ook echt in. Zoals afgesproken gaan de twee kaarten. Senna schudt de kaarten waarna het spel kan beginnen. Ook wordt er volop gekletst en gelachen. Een gezellige boel dus, uiteraard is alles netjes verlopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *