Wat gaat er met alle spullen in Utopia gebeuren?

Wat gaat er met alle spullen in Utopia gebeuren?

Linda en Beau hebben tijdens een presentatie hun nieuwe structuur gepresenteerd. Hierbij is ook het eventuele einde van Utopia besproken. Wat gebeurt er met alle spullen in en rondom de loods? Dit onderwerp heeft veel losgemaakt bij de groep en er wordt dan ook veel over nagepraat. Zo vindt Beau het een goed idee als iedereen 5 dingen opschrijft die hij of zij zou willen hebben. Madilia vindt dat niet alles in aanmerking komt om te hebben, omdat sommigen spullen voor veel geld verkocht kunnen worden. Demi en Fay vinden dat iedereen recht heeft op één ding, iets wat bij Billy, Linda en Madilia dan weer verkeert valt. Zij denken dat de tweeling uit zijn op de gehele winkel. Senna denkt dat als hij iets uitzoekt van bijvoorbeeld 300 euro, dat iedereen dat dan wil. De bewoners zijn het overduidelijk nog niet eens en de discussies gaan hier en daar verder. Dit wordt heel lastig sluit Romy af. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *