Billy is emotioneel door de sfeer die in de groep hangt

Billy is emotioneel door de sfeer die in de groep hangt

De sfeer in de groep is rond de feestdagen niet optimaal en dit voelen de bewoners. Gisteren had Fay het zwaar en was ze emotioneel. Ze heeft het erg moeilijk met de onderlinge ruzies en de groepjes die hierdoor zijn ontstaan. Ook Billy heeft het zwaar en op deze nieuwe dag lucht ze haar hart bij Romy. Ik heb geen zin meer vertelt ze aan Romy met trillende stem. Ik wil gelijkgestemden om me heen, mensen zoals jij. Ik heb geen zin meer in mensen die me niet begrijpen en mij het licht in de ogen niet gunnen. Ik ben er helemaal klaar mee voegt ze eraan toe. Romy biedt een luisterend oor. En begrijpt Billy en probeert haar daarom op te vrolijken. Billy heeft op dit moment echter geen boodschap aan de troostende woorden van haar mede bewoner. Ze heeft het gevoel dat de groep haar niet waardeert. Ze zien me liever gaan dan komen snikt ze verder. Ook het gemis van haar moeder wordt haar even te veel en de tranen beginnen te vloeien. De waardering en het respect naar elkaar is zo minimaal gaat ze snikkend verder. Ook Romy voelt dit. We gaan niet gezellig met elkaar om voegt ze eraan toe. Inmiddels zijn ook Demi en Fay erbij komen zitten. De vier dames praten nog een tijdje na over de sfeer in de groep en ze zijn het erover eens dat het niet goed gaat maar ze zijn blij dat ze elkaar hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Wil at 17:16

    Ik zat er op te wachten, Billy die geen aandacht krijgt van de andere bewoners, en ja hoor daar zijn de tranen.

    Er is 1 optie, ga snel naar je mamsie. HEEL SNEL BYE BYE Billy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *