Billy vindt de huidige sfeer verre van Utopiaans

Billy vindt de huidige sfeer verre van Utopiaans

Billy heeft het zwaar door de sfeer die in de groep hangt. Ze vindt dat niet fijn en voelt zich niet gewaardeerd. Romy, Demi en Fay boden haar een luisterend oor. Als haar tranen gedroogd zijn gaat ze samen met Beau en Romy, aan de slag in het atelier. Hier doet ze opnieuw haar verhaal. Ik vind de sfeer om te janken zegt ze. En ik vind het moeilijk om te merken dat we elkaar de ruimte geven om een hekel aan elkaar te hebben gaat ze verder. Volgens haar leeft ze op dit moment niet in haar ideale samenleving. Dit zo niet Utopiaans vervolgd ze met een zucht.  Beau begrijpt Billy maar geeft aan dat zij persoonlijk geen hekel aan iemand heeft. Maar er zijn wel mensen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen reageert Billy. Dit is dan ook precies wat Billy het vervelende gevoel geeft waar ze mee zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:42

    Arme Billy. .ze weet niet waar het aanlegt ,,,denk eens goed na Billy Bakker. .het ligt allemaal aan je zelf. Stokker die je bent. Ga lekker naar huis Naar je moeder en je vriend,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *