Mehmet last een spoed centraal in rondom de financiën

Mehmet last een spoed centraal in rondom de financiën

Naar aanleiding van het ontdekte mapje met onbetaalde facturen roept Mehmet afgelopen avond de groep bij elkaar voor een spoed centraal. Hij legt aan de groep uit dat hij een map heeft gevonden met nog allemaal facturen die betaald moeten worden. Dit kan oplopen tot een bedrag van 3321 euro. Mehmet benadrukt dat hij nog moet nakijken welke facturen al betaald zijn en welke niet. De niet betaalde facturen zullen in ieder geval binnen twee à drie weken betaald moeten worden. In het ergste geval zal het zakgeld van de bewoners weer moeten worden ingehouden. Het was ook te mooi om waar te zijn reageert Demi met een zucht.

Linda legt vervolgens aan de groep uit dat het mapje door een oud bewoner is aangemaakt en er hier automatisch via een mailadres facturen binnenkomen. Daarbij wil ze ook laten weten dat er door een paar bewoners werd beweerd dat zij in het mapje heeft gewerkt. En benadrukt daarom dat ze nog nooit in de map heeft gezeten. Ik ben met de financiën altijd zuiver vervolgd ze. Als de groep haar heeft aangehoord en laat weten dat ze haar geloven, stelt ze dat het mailadres die naar de map leidt onmiddellijk geblokkeerd moet worden.

Dan neemt Chipp het woord, hij wil graag nog iets kwijt over het zakgeld. En stelt voor om het zakgeld in gedeeltes uit te keren. Daarbij biedt hij aan om het zakgeld van zijn bv te gebruiken, aangezien hij en de tweeling dit nu nog niet nodig hebben. Zo kunnen de andere bewoners beetje bij beetje toch zakgeld ontvangen. Mehmet en Linda stellen dat ze eerst uit moeten zoeken hoeveel er precies betaald moet worden en dan zullen kijken naar de mogelijkheden van het zakgeld. En daarmee eindigt het spoed centraal rondom de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *