Mehmet ontdekt vijftien onbetaalde facturen

Mehmet ontdekt vijftien onbetaalde facturen

Als Mehmet achter de computer zit ontdekt hij dat er een mapje is waar hij, als man van de boekhouding niet vanaf weet. In dit mapje staan maar liefst vijftien facturen die nog niet zijn betaald. Baldr, die Mehmet heeft ingewerkt op de financiën, weet ook niet van het bestaan van deze map. René die daarvoor weer de financiën op zich nam, weet wel van het bestaan af. Dit is mij nooit verteld reageert Mehmet boos. Geschrokken stapt hij op Linda af om haar het slechte nieuws te vertellen. Linda kan haar oren niet geloven maar verwijst Mehmet door naar Baldr. Ik heb nog nooit betalingen gedaan, dus je moet echt bij hem zijn benadrukt ze. Ook Baldr reageert geschrokken en geeft aan dat hij niet bekend is met het mapje. Mehmet is niet van plan het er zomaar bij te laten zitten en wil tot de bodem uitzoeken waar het fout is gegaan. Wie stopt die facturen in dat mapje vraagt Mehmet zich af. Het is namelijk overduidelijk dat iemand de facturen wel heeft gezien maar bewust, of onbewust in het onbekende mapje heeft gestopt. José heeft wel een idee wie de dader is. Volgens haar is het René zelf…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *