Billy en Beau gaan zich niet langer druk maken om de mensen die niet voor de groep gaan

Billy en Beau gaan zich niet langer druk maken om de mensen die niet voor de groep gaan

Na het centraal over de nieuwe structuur lopen er een hoop bewoners gefrustreerd door de loods, zo ook Beau. Nadat ze iets is gekalmeerd gaat ze het gesprek aan met Billy. Ook Billy begrijpt de gedachtegang van aan aantal mede bewoners niet. Ik ga voor het groepsbelang benadrukt ze. Mensen die daaraan willen meedoen zijn volgens haar van harte welkom, de mensen die dat niet willen laat ze links liggen. Ik ben in Utopia gekomen voor een groep en niet om ervan uit te gaan dat het niet lukt gaat ze verder. Beau is het met haar maatje eens. Help me om het los te laten vraagt ze aan haar. De twee willen zich niet langer druk maken om de mensen die niet voor de groep willen gaan. En willen zich op het positieve richten en ze willen het beste voor de groep. Zal het de twee lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *