Romy vindt de verdeelsleutel van de Utopia markt in nieuwe structuur niet eerlijk

Romy vindt de verdeelsleutel van de Utopia markt in nieuwe structuur niet eerlijk

Het voorstel van Linda en Beau rondom een nieuwe structuur zorgt voor een hoop onrust in Utopia. Een deel van de groep is het met het plan van de twee eens maar een deel ook niet. Nadat de bewoners boos uit elkaar zijn gegaan ontstaan er hier en daar discussies.

Romy heeft voor gestemd en daarmee heeft ze ingestemd met het feit dat iedereen voor het werken tijdens de markt evenveel geld krijgt. Als ze met Demi en Senna praat legt ze uit dat ze het met dit onderdeel van het plan eigenlijk helemaal niet eens is. Ze vindt namelijk dat als iemand niet of nauwelijks werkt tijdens een markt, hij of zij geen geld moet krijgen. Maar je hebt wel voor gestemd reageert Demi op een strenge toon. Nu kan je niet meer terug voegt Senna eraan toe. Je wil dus eigenlijk het plan van Chipp gaat hij verder. Hier is Romy het niet mee eens en ze legt nogmaals uit dat ze voor het plan van Linda en Beau is maar het alleen niet eens is met de verdeelsleutel voor de markt. Ondertussen sluiten ook Chipp en Baldr zich aan bij de discussie. Maar of ze het ook eens gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *