Johan ontvangt een fan in Utopia

Johan ontvangt een fan in Utopia

Een tijdje geleden kreeg Johan een bijzondere mail van een fan. De mail was afkomstig van Bert, een Utopia kijker die door een ongeluk in een rolstoel is beland. Binnenkort moet hij zijn been laten amputeren en hij heeft Johan gemaild omdat hij heel graag langs wilde komen in Utopia. Johan ging op dit verzoek in en al snel werd er een datum geprikt. Vandaag is het dan zover en betreedt Bert de mini samenleving. Hij wordt hartelijk ontvangen door Johan en samen nemen ze plaats in de loods, waar Bert zijn verhaal doet. Johan is zichtbaar aangedaan door wat Bert allemaal vertelt en stelt een hoop vragen. Hopelijk kan het samenzijn met zijn grote idool Johan het leed voor Bert een beetje verzachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *