Cemal legt uit waarom hij tegen de nieuwe structuur is

Cemal legt uit waarom hij tegen de nieuwe structuur is

Cemal is net als Johan, Chipp en René tegen de nieuwe structuur van Beau en Linda. Op veel gebieden is hij het wel met de twee eens maar hij vindt niet dat iedereen voor het werken op de markt evenveel geld moet krijgen. Terwijl Beau wordt getroost door Madilia zoekt hij haar op om zijn verhaal te doen. Rustig legt hij uit dat hij vindt dat hij als organisator van de Utopia markt goed kan inschatten hoe hard iemand werkt voor en tijdens de markt. Ik vind het niet fair dat mensen die een paar dagen voorbereidingen nodig hebben evenveel verdienen als mensen die niet hard werken beargumenteert hij. Beau en Madilia begrijpen wat Cemal bedoelt en waarderen het dat hij uitleg komt geven. Madilia is bang dat als er op basis van hoe hard iemand gewerkt heeft wordt betaald, er vriendjespolitiek ontstaat. Dat is er toch al reageert Cemal.  Maar ik wil alles echt eerlijk hebben sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *