Beau moet van woede huilen na alle kritiek over de nieuwe structuur

Beau moet van woede huilen na alle kritiek over de nieuwe structuur

De groep is samengekomen om de structuur van Linda en Beau te bespreken maar dit loop niet zoals gepland. Er ontstaat een grote discussie waarbij vooral Chipp, Johan en René fel tegen het plan van de twee. Schreeuwend gaan de bewoners uit elkaar en Beau blijft achter, huilend. Met tranen in haar ogen stampt ze boos weg richting de keuken. Madilia rent achter haar aan en ziet hoe Beau spullen door de loods smijt. Ik ga het echt niet meer doen snikt ze terwijl Madilia haar een knuffel geeft. Flikker op gaat Beau verder waarna ze uitlegt dat ze van woede moet huilen. Het is ook belachelijk reageert Madilia doelend op de tegenstanders van het plan rondom de nieuwe structuur. De opmerkingen van Chipp worden uitgebreid besproken. Zo is het bij Beau totaal verkeerd gevallen dat er is gezegd dat het Beau om het zakgeld gaat. Ik werk met godverdomme de tyfus hier voegt ze er kwaad aan toe.De frustratie is overduidelijk te merken en Beau houdt het dan ook niet droog. Boos zegt ze wat zij en de andere dames allemaal doen. Het gaat om de mentaliteit benadrukt Madilia. Want de mensen die niks doen, die zijn tegen gaat ze verder. Madilia staat volledig achter Beau en samen bespreken ze hun frustraties terwijl Beau langzaam weer wat rustiger wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *