Linda en José zijn woest na alle kritiek over de nieuwe structuur

Linda en José zijn woest na alle kritiek over de nieuwe structuur

Tijdens de presentatie van het plan van Beau en Linda is er flink wat commotie geweest. Er was veel kritiek op hun plan, terwijl gisteren iedereen aardig positief leek te zijn. Er is een flinke discussie ontstaan die Linda dwars zit. Na de woordenwisseling is ze boos naar buiten gegaan, samen met José. In de caravan praten de twee na over wat er zojuist is gebeurd. Het steekt Linda behoorlijk dat iedereen kritiek had op het plan van haar en Beau, terwijl ze zelf niets doen. Lekker trappen tegen wat een ander doet en zelf op je kloten blijven zitten zegt ze boos. José is het helemaal met haar eens. Volgens hen leveren de mannen alleen maar kritiek, terwijl ze niets doen. En de vrouwen mogen het allemaal oplossen voegt Linda er kwaad aan toe. José vond vooral de houding van Chipp niet oké. Ik kon die stem van Chipp niet meer horen. Egotripperij vervolgd ze kwaad. Het zint haar absoluut niet dat hij zijn eigen bv heeft opgestart maar vervolgens wel veel kritiek levert op een nieuw plan. De twee praten nog even door en de frustraties zitten hoog. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *