Senna maakt een organisatie foutje rondom de stamppot avond

Senna maakt een organisatie foutje rondom de stamppot avond

Senna organiseert morgen een stamppot avond voor ouderen maar het lijkt erop dat hij iets over het hoofd heeft gezien. Billy en Madilia wijzen Senna op een mail, waarin geschreven wordt dat een groep ouderen nog wacht op bevestiging of ze morgen kunnen komen. Senna is zich van geen kwaad bewust en zegt aan Billy en Madilia dat hij tegen de ouderen heeft gezegd dat er, wanneer ze niets van hem zouden horen, helaas geen plek meer is. Op aanraden van Billy en Madilia belt Senna toch met de begeleider van de ouderen die de mail heeft gestuurd. Er is duidelijk sprake van miscommunicatie. Dit omdat de ouderen er vanuit gingen dat ze morgen naar Utopia zouden komen. Senna spreekt met de vrouw af dat hij gaat kijken wat hij kan regelen en haar hierover later vandaag terugbelt. Ondertussen vertelt Madilia aan Linda en José wat er is gebeurd. Je kan niet zeggen dat ze niet kunnen komen als je niets van je laat horen aldus Linda. Ook Madilia en José zijn niet te spreken over Senna zijn actie. Harteloos benadrukt José. Niet veel later blijkt Senna toch wat geregeld te hebben voor de ouderen. Tegen Demi en Fay vertelt hij dat ze gewoon kunnen komen, waarna hij de telefoon pakt om de begeleidster van de ouderen te bellen. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *