Mehmet gaat tot de bodem uitzoeken hoe de fout met de facturen ontstaan is

Mehmet gaat tot de bodem uitzoeken hoe de fout met de facturen ontstaan is

Zuchtend zit Mehmet achter de computer. Hij is er zojuist achter gekomen dat er een financiën mapje is waar nog vijftien onbetaalde facturen in staan. Vol ongeloof deelt hij dit nieuws aan zijn mede bewoners. Ik ga nog geen conclusies trekken maar ik ga het wel uitzoeken laat Mehmet standvastig weten. Hij wil weten wie de facturen heeft gezien en in het mapje heeft gestopt. Hier zit een luchtje aan reageert Baldr erop. De twee zijn het erover eens dat er iets niet klopt. Dit valt niet goed bij mij gaat Baldr met een zucht verder. Ondertussen wijzen Linda, Madilia en José René aan als de dader. Hij heeft Baldr nooit verteld over het mapje legt Linda uit aan Beau. Wat Linda niet weet is dat René ondertussen ontkent dat hij de facturen heeft geopend en naar het mapje heeft gesleept. Het interesseert me niet stelt hij. De dader ligt op het kerkhof en dat is het laatste wat ik erover zeg sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *