Is Linda schuldig aan het geheime financiën mapje met onbetaalde facturen?

Is Linda schuldig aan het geheime financiën mapje met onbetaalde facturen?

Terwijl Linda op de vide aan haar mede bewoners vertelt dat René als enige wel van het geheime financiën mapje afwist, vertelt Johan aan Mehmet dat Linda hem eerder over een van de facturen heeft verteld. Dat kan je niet weten als je het niet hebt gezien merkt hij op. Daarom is Johan ervan overtuigd dat Linda de dader is en de facturen in het mapje heeft gestopt. Ik weet genoeg antwoordt Baldr en ook voor Mehmet wordt er een hoop duidelijk.

Als José niet veel later aan Linda vertelt dat zij wordt beschuldigd door René en Johan is ze woest. Ik wil ze graag even spreken vervolgd ze kwaad. Ik pak hem en ik sloop hem voegt ze eraan toe  waarna ze kwaad zegt dat zij het niet gedaan heeft. Samen met José en Madilia besluit Linda René vervolgens op te zoeken in zijn huisje. Ik trek zijn kop eraf roept ze kwaad. Eenmaal aangekomen staan de drie vrouwen lijnrecht tegenover René. Wow, rustig probeert René hen te kalmeren waarna hij uitlegt dat hij haar helemaal niet beschuldigt. Het drietal is echter niet rustig en willen precies weten wat er is gezegd. Johan en jij insinueren dat ik de mailtjes geopend heb legt Linda kwaad uit. Er ontstaat een grote discussie waarbij beide partijen hun stemmen verheffen. René wijst juist iemand anders aan, volgens hem is Baldr de schuldige.

Dan pak ik nu Baldr bij zijn kloten antwoordt Linda kwaad. Daarna wordt de nieuwe structuur ook besproken. De discussie laait op en René stuurt Madilia en José weg zodat hij alleen met Linda kan praten, maar de twee laten zich niet wegsturen. Het gaat niet gebeuren zegt René, doelend op het plan van Linda en Beau. Hier zakt mijn broek van af antwoordt Linda kwaad. René legt op zijn beurt uit dat er plannen zijn van andere bewoners. Wat voor plannen dit zijn wil hij niet zeggen. De emoties lopen hoog op bij Linda. Woedend benoemt ze dat ze het belachelijk vindt dat er niemand is geweest die de moeite heeft genomen om een nieuwe structuur te bedenken. Nu zij en Beau dat wel hebben gedaan is er ineens een hoop kritiek. Iedereen houdt z’n waffel dicht, op Chipp na gaat ze verder. En dan heb jij ineens een nieuw plan? roept ze uit. Dan bemoeit ook José zich met het gesprek. Ze schreeuwt tegen René en dat is het moment dat het genoeg is voor de idealist. Eruit schreeuwt René vervolgens waarna hij José en Madilia alsnog wegstuurt. De discussie tussen hem en Linda gaat verder. De twee komen er na een lange discussie niet uit en gaan boos uit elkaar. Zal de schuldige nog bekend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *