Romy wil een leuk avondje voor Cemal organiseren

Romy wil een leuk avondje voor Cemal organiseren

Terwijl er flink wat commotie ontstaan is door het ontdekte mapje met onbetaalde facturen, houdt Romy zich bezig met iets heel anders. Als ze op de bank zit met Demi en Fay laat ze weten dat ze graag een leuk avondje voor Cemal wil organiseren. Ze heeft namelijk het gevoel dat Cemal dit erg zal waarderen. Daarom lijkt het haar een goed plan om samen met de tweeling en Chipp iets te drinken in het keetje. Demi en Fay stemmen in met het plan maar Demi wil Romy nog wel voor iets behoeden. Is het niet zo dat we ons weer afzonderen van de groep? vraagt ze aan haar. Door het exclusieve bootfeestje van Johan heeft de tweeling veel kritiek over zich heen gekregen van de andere bewoners. Romy wuift de twijfels van Demi weg en benadrukt dat het gewoon een leuk georganiseerd avondje zal zijn en bovendien zijn de feestdagen al voorbij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *