Baldr voelt zich genaaid door valse beschuldigingen

Baldr voelt zich genaaid door valse beschuldigingen

Als Linda klaar is met het heftige gesprek met René, besluit ze verhaal te halen bij Baldr. René heeft hem namelijk als schuldige aangewezen van het onbekende financiën mapje en Linda is benieuwd of hij inderdaad degene is die van het geheime mapje wist en de mails heeft geopend. In een rustig gesprek bespreken de twee wat er is voorgevallen. Baldr vertelt Linda dat hij niets af weet van een geheim mapje. Als ik dat had geweten dan had ik het wel verteld benadrukt hij verder. Al snel voelt hij zich aangevallen. Ik word genaaid nu want ik weet niets van deze map. Het is f*cking bullshit vervolgd hij boos. De twee praten nog even verder maar ze komen er niet achter wie de uiteindelijke dader is. Linda besluit het gesprek na een tijdje af te kappen, omdat ze ook nog even naar Johan wil. Maar dan heb ik in ieder geval met je gepraat en dan is het voor mij klaar zegt ze tegen Baldr.

Daarna loopt ze richting de loods, om met Johan te praten. Hij zou namelijk hebben gezegd dat Linda de schuldige is in het hele verhaal en dat vindt ze niet bepaald fijn en terecht. Johan luistert rustig naar wat Linda te zeggen heeft en zegt tegen haar dat het een logische reactie was vanuit hem om haar als schuldige aan te wijzen. Zij is immers verantwoordelijk voor de financiën. Het tweetal praat nog even rustig verder en Linda lijkt blij te zijn dat ze nu haar kant van het verhaal ook heeft kunnen toelichten. Alleen is de dader nog niet bekend…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *