René gaat vandaag de voedselbank helpen

René gaat vandaag de voedselbank helpen

De bewoners hebben eerder een mail gekregen van de Voedselbank, waarin stond dat er één bewoner mocht worden uitgekozen die hen gaat ondersteunen bij de uitgifte van pakketten aanstaande donderdag. Er is gestemd door de groep en René bleek uiteindelijk de gelukkige. Afgelopen avond ontving hij een mail met meer informatie. Demi en Fay zien de mail als eerst en gaan naar buiten, waar ze de mail enthousiast aan René voorlezen. Morgenvroeg (vandaag dus) om half negen komt er een medewerker van de Voedselbank naar Utopia om René op te halen. Maar de schrijver van de mail heeft nog een vraag. Misschien zou het leuk zijn als we iets uit Utopia bij de pakketten kunnen doen staat er in de mail. René, Fay en Demi reageren enthousiast en gaan meteen brainstormen over wat de bewoners kunnen weggeven aan de Voedselbank. René gaat naar de voedselbank roepen Demi en Fay in koor, waarna ze weer naar binnen lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *