René stelt met de groep een Utopia pakket samen voor de voedselbank

René stelt met de groep een Utopia pakket samen voor de voedselbank

De bewoners hebben eerder een mail gekregen van de Voedselbank, waarin stond dat er één bewoner mocht worden uitgekozen die hen gaat ondersteunen bij de uitgifte van pakketten aanstaande donderdag. René werd diegene die een handje mag helpen. Eerder kreeg hij te horen dat hij morgen om 08.30 uur wordt opgehaald. Enthousiast begon hij ideeën te bedenken voor wat de bewoners bij kunnen dragen aan de pakketten. Na enig overleg wordt er besloten om een Utopia pakket samen te stellen met daarin onder meer gesigneerde foto’s en kerstmutsen. Demi en Fay halen een hele stapel aan foto’s tevoorschijn en ook de kerstmutsen worden gehaald. Het werk kan beginnen! Onder meer Mehmet en José beginnen direct met het zetten van hun handtekening op de bijna vijfhonderd foto’s. René is blij dat zijn mede bewoners enthousiast aan de slag gaan en hij een mooi cadeau mee kan brengen en Utopia een beetje op de kaart te zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *