Chipp, Fay, Cemal, Senna en Demi hebben een romantische date avond

Chipp, Fay, Cemal, Senna en Demi hebben een romantische date avond

Afgelopen avond was het een gezellige avond in het kasteel van Fay, Demi en Chipp. Er is besloten om een koppels avond te houden. Een soort van koppel avond. Eén van de stelletjes is Demi en Senna. En zij zijn natuurlijk geen stelletje maar kunnen het wel goed met elkaar vinden. De andere koppels zijn Chipp en Fay en Romy en Cemal. De tweeling en Romy hebben goed hun best gedaan om het zo knus mogelijk te maken. Dicht tegen elkaar aan gekropen vertellen ze verhalen over het Utopia van nu en het Utopia van toen. Het clubje neemt ook alle ruzies door in Utopia In de kasteel is geen onenigheid te bekennen en is het één en al gezelligheid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *