Mehmet hoort wat hij in zijn dronken bui heeft uitgespookt

Mehmet hoort wat hij in zijn dronken bui heeft uitgespookt

De mannen hebben afgelopen avond stevig gedronken en dat had ook zijn uitwerking op Mehmet. In de ogen van een aantal bewoners veranderde hij nogal door de borrels. En niet op een goede manier. Op de vide waar Mehmet wat rondhangt met onder meer Linda en Beau, hoort hij hoe hij zich heeft gedragen. Beau vertelt Mehmet over een opmerking die hij naar haar maakte en die nogal onverwachts kwam. Mehmet heeft overduidelijk spijt en wordt snel vergeven. Het spijt me echt. Ik ken dit helemaal niet van mezelf legt hij verder uit. Ook Demi is hij een excuus verschuldigd. Ik ben weleens aangeschoten maar dan weet ik nog wat er allemaal is gebeurd. Ik hoorde dat ik gisteren naar, vervelend en bot was. Mijn excuses voegt hij eraan toe. Ook Demi is vergevingsgezind en zegt dat het goed is. Net als Beau krijgt ook Demi een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *