Billy heeft genoten van haar vrijpartij met Johan

Billy heeft genoten van haar vrijpartij met Johan

Dat Johan erg baalt van de vrijpartij met Billy is inmiddels wel duidelijk maar Billy lijkt er positiever over te denken. Zij heeft het prima naar haar zin gehad. Senna wil daar graag meer over weten. Ik heb echt genoten. Ik was er echt aan toe zegt Billy tevreden. Senna vraagt vervolgens of ze nog eens het bed met Johan wil delen. Nee antwoordt Billy, hij is een prima bed partner voor een keertje. En benadrukt vervolgens dat ze niet verliefd is op Johan. Ook tegen Romy benadrukt ze dat ze niet verliefd is op Johan. Dit is de eerste man waar ik iets mee doe en waar ik niet verliefd op ben. Heel apart vertelt ze. Maar spijt heeft ze niet van haar actie. Ik heb geen spijt van dit soort dingen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Rina at 16:57

    Als Johan wijs is bekijkt hij haar niet meer, maar hij gaat ook niet vrijuit. En als ik Beau was die kan wel wat beters krijgen dan een afgelikte boterham.

  2. Joke at 13:58

    Ze was hier vanaf minuut 1 op uit, en alleen omdat ze elke keer een blauwtje loopt zegt ze dat ze niet verliefd is. Er zijn woorden voor zulke vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *