Billy en Johan overnachten samen in de boot en hebben een hete nacht

Billy en Johan overnachten samen in de boot en hebben een hete nacht

Na een geslaagd verrassingsfeestje voor de mannen in de party bus komt Johan de loods ook weer ingelopen. Vol enthousiasme vertelt hij hoe de avond is verlopen. Het is duidelijk te zien dat de mannen een beetje aangeschoten zijn. Als Johan weer naar buiten loopt komt Billy achter hem aan. Ze lopen even later zelfs hand en hand naar zijn boot toe. Zo slecht dit laat Johan lachend weten. De twee klimmen vervolgens de trap op en zodra Billy de boot binnenkomt zegt ze dat het lekker warm is. Meteen zin om mijn kleren uit te trekken voegt ze eraan toe. Johan heeft Billy al vijf maanden afgewezen maar vanavond gaat hij toch overstag. De twee bedrijven samen de liefde en het gaat er heftig aan toe. Na afloop vraagt Billy of ze vanavond bij hem mag slapen. Nee grapt Johan. Daar gaat Billy niet mee akkoord. Nu wil ik ook de genegenheid! Je komt tegen me aanliggen, ook al moet ik bovenop je liggen. Maakt me niet uit gaat ze verder. Het is nu maar afwachten hoe de twee wakker worden, of ze spijt hebben en hoe de rest van de groep gaat reageren. Wordt vervolgd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. chagija at 05:03

  Goed zo Billy, je hebt zoals jongens dat onder elkaar altijd zeggen: gewoon Johan gedaan 🙂
  Kan je toch wel zeggen dat Billy vanaf het begin het wist en Johan helemaal niet eerlijk is, gaat zo vaak tegen ze eigen woorden in haha
  En voor alle duidelijkheid : het is gewoon een volwassen man en laat die mensen is ophouden met Johan pamperen want dat is pas bah we zien toch allemaal dat het een opruier is

 2. Mikey at 12:34

  Als een man dit zo bij een dronken vrouw had gedaan dan heet dat verkrachting…hoe heet het nu? Want ze heeft van de gelegenheid misbruik gemaakt. Als hij nuchter was geweest dan was dit nooit gebeurt!!
  Ik zou de video willen zien om te kijken hoe ze dat gedaan heeft.

 3. Ria at 12:03

  De echte Billy is er weer wat een vieze vrouw en Johan ik had je wijzer gedachy.Bah Bah Bah.Het zal wel weer niet geplaatst worden want kom niet aan Billy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *