Romy en dronken Cemal hebben ruzie

Romy en dronken Cemal hebben ruzie

Afgelopen avond heeft de drank rijkelijk gevloeid. Zo liep het al niet zo lekker tussen Fay en Chipp maar ook tussen Cemal en Romy verliep het niet zo goed…

Cemal heeft een aantal drankjes achter zijn kiezen en Romy ook. Er ontstaat een discussie tussen de twee en Cemal kraamt dronkenmanspraat uit en Romy ergert zich daaraan. Waarom moet je mijn avond verpesten Cemal, ga gewoon weg zegt Romy boos. En loopt weg en doet haar koptelefoon weer op. Cemal komt weer naar haar toe en begint verwijten te maken. Cemal je bent dronken, ik heb hier geen zin in roept Romy vervolgens uit. En laat weten dat ze het fijn vindt dat Cemal een fijne avond heeft gehad en had gehoopt dat ze dit hadden kunnen doorzetten. Cemal gelooft dit op zijn beurt niet en denkt dat Romy zich stoort aan hem en zijn gedrag. Nu wel maar dat is omdat je dronken bent antwoordt Romy rustig. Cemal is het hier niet mee eens en verheft zijn stem. De ruzie duurt voort en de twee lijken niet nader tot elkaar te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *