Fay irriteert zich heel erg aan Chipp die dronken is

Fay irriteert zich heel erg aan Chipp die dronken is

Afgelopen avond neemt Fay Demi even apart, ze vindt het niet leuk dat Chipp dronken is. Hij wil niet eens een broek aantrekken, ik vind het echt voor schut zegt Fay boos. Demi is van mening dat het Chipp zijn eigen verantwoordelijkheid is en dat Fay zich er niks van aan moet trekken. Doe gewoon je muziek op en dansen adviseert ze haar zusje. Fay wil er op haar beurt niets van weten en kan er niet mee omgaan dat Chipp zo dronken is. Demi wil niet dat Fay er zo mee zit en probeert haar ervan te overtuigen om lol te gaan maken zonder hem. Laat Chipp maar even en ga lekker je eigen gang benadrukt Demi wijs aan het einde van het gesprek. Maar of Fay dat ook echt gaat doen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *