De bewoners in Utopia vierde afgelopen avond nog lang feest

De bewoners in Utopia vierde afgelopen avond nog lang feest

Terwijl de vrouwen afgelopen avond aan het feesten zijn in de loods ziet Fay de mannen terug komen met de party bus. Ze komen eraan schreeuwt ze tegen de rest. De vrouwen rennen vervolgens naar de deur en kijken waar de mannen blijven. Snel weer terug op tafel en dansen roept Fay uitgelaten. De mannen komen zingend binnen in hun onderbroek en de vrouwen doen alsof ze nog niets door hebben. Dan kijkt Fay opeens “verbaasd” op en wenkt de anderen. Ze begroeten elkaar niet op hun aller vrolijkst en er vliegen al direct verwijten door de lucht. De mannen zijn lichtelijk aangeschoten en dat kunnen de vrouwen niet erg waarderen. Schatje, gaat het goed met je vraagt Fay aan Chipp. Chipp lalt dat hij zich prima voelt en hij het een dope feestje vond. Fay vraagt vervolgens of hij alsjeblieft iets aan wil trekken maar daar heeft Chipp niet echt veel zin in. Je kunt beter iets aantrekken want je staat nu in je onderbroek lieffie vervolgd Fay. Chipp reageert verder niet en gaat verder waar hij gebleven is, drinken. Als dat maar goed gaat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *