De vrouwen besluiten een feestje te bouwen als de mannen weg zijn

De vrouwen besluiten een feestje te bouwen als de mannen weg zijn

Als de mannen opgehaald zijn door de party bus lopen de vrouwen wat onwennig rond. Ze hadden het niet bepaald verwacht. Ik vind het heel leuk voor Chipp maar nu hebben wij niks leuks voor onszelf voor kunnen bereiden zegt Fay ietwat ongelovig. De vrouwen besluiten zich mooi aan te kleden en er zelf maar een feestje van te maken. Linda maakt een fles bubbels open en schenkt voor iedereen een glaasje in. Als iedereen mooi is aangekleed oppert Romy om een silent disco te houden. De vrouwen pakken hun favoriete muziek erbij en gaan met hun voetjes van de vloer. Terwijl de vrouwen aan het dansen zijn vragen ze zich af wat de mannen aan het doen zijn, ze kunnen het toch niet helemaal van zich af zetten. Zal de rest van de avond nog gezellig verlopen? We komen er zo nog op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *