De party bus komt langs voor de mannelijke bewoners

De party bus komt langs voor de mannelijke bewoners

De mannen hebben afgelopen vrijdag de kookwedstrijd 2.0 gewonnen en zij hebben een avond in een party bus cadeau gekregen. Wanneer die avond zou plaatsvinden was voor iedereen nog onbekend. Als er afgelopen avond een bus het Utopia terrein op komt rijden is dat voor de bewoners dan ook een grote verrassing. Chipp ziet de koplampen van de bus als eerste en schreeuwt enthousiast naar de rest van de bewoners. Daar is een bus schreeuwt hij. Harde partymuziek schalt er uit de bus en rookpluimen en vlammen schieten de lucht in. Alle bewoners zijn al snel op de hoogte en rennen naar de bus toe. Er klinkt luid gejuich van de bewoners, iedereen vindt het even prachtig. De mannen kunnen niet wachten om de bus in de stappen om een feestje te gaan bouwen. De vrouwen staan er net zo enthousiast bij en zijn een beetje jaloers. Ah, ik ben zo jaloers! Maar ik gun het Cemal heel erg roept Romy blij uit. Onder luid gejuich van de mannen komen er een aantal mooie dames met flessen champagne de bus uit lopen en nemen de mannelijke bewoners mee naar binnen om te feesten. De muziek gaat harder en het feestje kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *