José heeft een voorstel voor de factuur van Wim

José heeft een voorstel voor de factuur van Wim

Terwijl de loods zich vult met ouderen voor de stamppot avond, trekken José en Madilia zich even terug op de vide. José laat aan Madilia weten dat René ontkent dat hij gisteren haar uit zijn huisje heeft gezet. Madilia reageert geschrokken en merkt op dat zij er ook bij was en dit René dit toch echt heeft gedaan. Dat is een leugen vervolgd ze boos. José gaat verder over de rekening. Ze heeft namelijk een voorstel voor René die ze op papier wil zetten. Ze wil de slaapplek van René blijven gebruiken als haar atelier, dan wil ze de rekening best delen. Dit betekent wel dat ze het roze wil verven. In ieder geval een kleur wat hem zwaar irriteert voegt ze eraan toe. Als hij mij niet meer in zijn slaapruimte wil, dan zal hij mij uit kunnen kopen. Dit betekent wel dat de rekening voor hem is. Jij hebt aan de kosten van het huisje meebetaald, dus het is ook van jou concludeert Madilia. Hoe zal dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *