Linda en José ontdekken een onbetaalde factuur maar wie moet deze betalen?

Linda en José ontdekken een onbetaalde factuur maar wie moet deze betalen?

Als Linda en José achter de computer zitten ontdekken ze een factuur van hun aannemer Wim, die nog betaald moet worden. Het blijkt een factuur te zijn voor de bouwtekeningen voor René zijn slaapplek. Aangezien José hier eerst ook sliep vraagt Linda of zij weet of deze al betaald zijn. José laat weten dat dit vanaf nu René z’n pakkie an is, aangezien ze uit het huisje is gezet. Niet veel later stapt Linda naar René toe voor opheldering. En laat weten dat José heeft gezegd dat de rekening voor René is. René laat meteen weten dat hij de rekening wel wil betalen. Maar Linda vertelt hem dat hij nu niet genoeg geld hiervoor heeft, hij komt honderd euro te kort. Johan hoort het gesprek aan en haakt in. Hij vindt dat José moet meebetalen, aangezien ze samen de bouwtekeningen hebben aangevraagd. Linda reageert hierop dat ze hier niet over wil beslissen, ze wil alleen weten van wie ze het geld kan afschrijven. José komt aanlopen en er ontstaat al snel een discussie tussen haar en René. Volgens René heeft hij José nooit uit zijn huisje gezet maar José herinnert de woorden nog donders goed. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *