Baldr vindt de meeste vrouwelijke bewoners hypocriete b*tches

Baldr vindt de meeste vrouwelijke bewoners hypocriete b*tches

Als Madilia en Baldr in de middag een wandeling over het Utopia terrein maken, praten de twee over de vriendschap tussen Johan en Baldr. Madilia irriteert zich nogal aan de houding van Johan en begrijpt daarom ook niet waarom Baldr zo goed met hem omgaat. Voor jou pakt het ook niet goed uit dat je met René en Johan omgaat gaat ze verder. Maar dit interesseert Baldr niets. Ik mag hem vervolgd hij nonchalant. Madilia gaat verder met haar verhaal en laat weten dat ze het lastig vindt dat er zoveel over Baldr gepraat wordt achter zijn rug om, omdat hij met Johan omgaat. Het zijn een stelletje hypocriete, sarcastische bitches dan antwoordt Baldr met een zucht. Volgens hem kijken de vrouwelijke bewoners alleen maar naar anderen maar niet naar henzelf. Baldr raakt steeds meer opgefokt en ratelt maar door over wat de vrouwen doen en het commentaar wat ze altijd geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *