Chipp, Johan Baldr en Madilia hebben een bijzondere verrassing voor René geregeld

Chipp, Johan Baldr en Madilia hebben een bijzondere verrassing voor René geregeld

Als René buiten nog staat na te praten met Johan over zijn bezoek aan de Voedselbank vertelt Johan dat hij ook altijd goed voor hem zorgt. Wat dan, wat heb je gedaan? reageert René ietwat geschrokken. Johan lacht maar verklapt niet wat hij in zijn schild voert. We maken dromen waar vervolgd hij met een grote grijns op zijn gezicht. Als René merkt dat Chipp wel weet waar Johan het over heeft wordt hij nog nieuwsgieriger. Hebben jullie een taartje voor mij gebakken vraagt René met grote ogen. Johan en Chipp moeten lachen. Je gaat het wel zien herhaald Johan. Dan wordt René door Johan, Chipp, Baldr en Madilia meegenomen naar zijn eigen huisje. Met een muts over zijn ogen wordt hij naar binnen begeleid. Als René zijn ogen vrijmaakt ziet hij een grote paspop in zijn bed liggen. Lachend pakt hij het briefje dat ernaast ligt en begint te lezen.

“Hey René, ik ben Monica. Misschien laat ik je nu heel erg schrikken, maar je bent vandaag zo goed bezig dat ik alvast twee drankjes heb ingeschonken en jij mij mag krikken. Omdat ik zo stil ben en jij alles mag doen wat je wil, zal het goed klikken. Kus Monica.”

René moet hard lachen om de grap van Johan en stuurt iedereen zijn huisje uit, zodat hij en Monica wat tijd alleen hebben. Je kunt maar ergens mee bezig zijn natuurlijk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *