Linda en Beau bespreken het verwende gedrag van hun mede bewoners

Linda en Beau bespreken het verwende gedrag van hun mede bewoners

Nadat de bewoners aandachtig naar de verhalen van Wilma en René hebben geluisterd over de Voedselbank, uit Linda haar frustraties bij Beau. Ze vindt het opmerkelijk dat alle bewoners de ernst van de armoede in Nederland inzien, terwijl ze zich doorgaans in Utopia verwend gedragen volgens haar. Dan denk ik, je laat zelf een koerier komen fluistert ze verder tegen Beau, hiermee doelt ze op Chipp die zijn boodschappen los laat bezorgen. Beau knikt instemmend en laat duidelijk merken dat ze het helemaal met Linda eens is. Dat is het contrast voegt ze er met een zucht aan toe. Het verbaast Linda ook dat Chipp zelf niet bewust is van dit contrast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *