René is weer terug in Utopia nadat hij geholpen heeft bij de voedselbank

René is weer terug in Utopia nadat hij geholpen heeft bij de voedselbank

René is deze ochtend vertrokken richting de voedselbank om daar pakketten uit te delen aan arme mensen. Samen met een vrijwilliger van de voedselbank is hij inmiddels weer terug naar Utopia gekomen. Billy ziet hen als eerst en vraag meteen hoe het ging. Ik vond het geweldig antwoordt René. Ook door de rest van de groep wordt René enthousiast ontvangen en ze nemen plaats rondom de grote tafel zodat René zijn verhaal kan doen. Hij vertelt dat hij ontzettend heeft genoten en dat het erg dankbaar werk is. En de Utopia spullen waren erg populair voegt hij eraan toe. Ook Wilma, de vrijwilliger van de voedselbank vertelt hoe het was. Daarnaast legt ze de bewoners uit dat er heel veel gezinnen zijn die met heel weinig geld moeten rondkomen. De bewoners luisteren geïnteresseerd en stellen veel vragen. Ze hebben allemaal erg veel bewondering voor Wilma en wat René heeft kunnen betekenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *