De voorbereidingen van stamppot avond zijn in volle gang

De voorbereidingen van stamppot avond zijn in volle gang

Vanavond organiseert Senna een stamppot avond met ouderen en de voorbereidingen zijn in volle gang. Senna, Baldr en Johan zetten in de woonkamers tafels en stoelen klaar waar de ouderen vanavond aan zullen eten. Waar zijn al die andere dan, die een grote mond hebben vraagt Baldr, doelend op de vrouwen die zeggen dat de mannen te weinig doen. Van mij hoeven ze niet te helpen, ik doe het voor de ouderen, die verdienen het reageert Johan. De mannen gaan rustig door met de voorbereidingen, zonder hulp. Ze hoeven niet te helpen, als het aan mij ligt, gaan ze lekker de loods uit benadrukt Johan. De sfeer zit er dus lekker in. Laten we hopen dat het er vanavond gezelliger aan toe gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *