Chipp is kwaad omdat zijn boodschappen niet besteld zijn

Chipp is kwaad omdat zijn boodschappen niet besteld zijn

Gisteren hebben Linda en Madilia een bestelling geplaatst zodat de boodschappen vanavond bezorgd kan worden. Echter is Chipp zijn bestelling niet doorgevoerd en dus zit hij zonder boodschappen. Als hij ontdekt dat zijn spulletjes niet zijn besteld wordt hij kwaad. Linda en Madilia vinden echter dat het zijn eigen schuld is, omdat hij zijn bestelling niet op tijd heeft doorgegeven. Chipp heeft geen zin om tot 3 januari te wachten voor zijn boodschappen en dus besluit hij een koerier te bellen. Ze doen het erom reageert Fay terwijl ze samen met hem achter de computer zit. Volgens Demi, Fay en Chipp hebben Linda en Madilia zijn spullen expres niet besteld. Als Linda te horen krijgt dat Chipp een koerier laat komen schiet ze in de lach. Wat een sneue gast mompelt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 13:43

    Chip geen geld????, hoe kan dat nou gaat het zo slecht met hun eigen bv’tje. Die meiden verdien toch geld als water waar Chip listig gebruik van maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *