Billy en Linda bespreken alle commotie van de afgelopen tijd in Utopia

Billy en Linda bespreken alle commotie van de afgelopen tijd in Utopia

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in Utopia. Onderlinge ruzies, discussies en de presentatie van een nieuwe structuur. Rondom de nieuwe structuur kwam gisteren veel kritiek wat uitliep op een grote discussie waarbij Beau en Linda uiteindelijk boos zijn weggelopen. Vooral René, Chipp, Cemal en Johan zijn tegen het plan van de dames. Dit zorgt voor een hoop frustraties bij Linda en Beau. Daarnaast is er gisteren ook een financiële map ontdekt waar nog behoorlijk wat openstaande facturen in stonden. Mehmet was op zijn zachtst gezegd niet blij met de ontdekking en de onderlinge beschuldigingen waren al snel het onderwerp van gesprek.

Nadat een aantal bewoners René naar het hek hebben gebracht nemen Linda en Billy plaats bij de bar om te bespreken wat er allemaal gaande is. Zo vertelt Billy over een gesprek wat ze gisteren met Baldr heeft gehad. Hij zei dat het hem allemaal niet interesseert vertelt ze vol verbazing. Ik zou gewoon graag willen dat we wat gezelliger met elkaar omgaan voegt ze eraan toe. Ook Linda is niet te spreken over de sfeer in de groep en de mentaliteit van een aantal mede bewoners. En vertelt ze uitgebreid over haar ruzie met René en haar frustraties rondom de financiën en de nieuwe structuur. Het is duidelijk dat beiden niet tevreden zijn met de huidige situatie maar of ze er wat aan kunnen veranderen? Dat weten ze niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 15:29

    Billy ga lekker naar je vriend Harry toe hij verlangt zo naar je helemaal samen te vieren van oud en nieuw ga naar je schatje. ..dan doe je veel mensen een plezier hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *