René is vertrokken uit Utopia om de voedselbank te helpen

René is vertrokken uit Utopia om de voedselbank te helpen

Twee dagen geleden kregen de bewoners een bijzonder mail van de voedselbank met daarin de uitnodiging dat één bewoner mag komen helpen bij de uitgifte van pakketten voor de armere mensen in het land. Het is van groot belang dat er zo veel mogelijk mensen geholpen worden en de bewoners willen zich hier dan ook dolgraag voor inzetten. Nadat de bewoners hebben gestemd komt naar voren dat ze René hier het meest geschikt voor vinden. Vandaag is het zover. René is al vroeg wakker. Afgelopen avond hebben de bewoners cadeautjes ingepakt. Bepakt en bezakt loopt René, samen met Billy, Cemal, Linda, Romy en Fay naar de poort. Zet ‘m op klinkt er vanuit de groep, waarna René uit Utopia verdwijnt. Uiteraard tijdelijk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *