Chipp vindt Fay een klein kind

Chipp vindt Fay een klein kind

Terwijl José en René met elkaar discussiëren in de keuken over een onbetaalde factuur, hebben ook Chipp en Fay een ruzie in het kantoor. Demi, Fay en Chipp regelen samen de kleding van de webwinkel maar dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Blijkbaar is er niet genoeg geld om de bestellingen te betalen en worden de kleren niet opgestuurd naar het drietal. Hierdoor kunnen Demi en Fay hun kleding nog niet opsturen naar de klanten. Chipp legt aan de tweeling uit dat hij bezig is met het regelen met Mehmet. Fay laat weten dat ze het erg vervelend vindt, aangezien ze geen vertraging wil oplopen bij verzendingen naar klanten. Chipp vertelt nog een keer dat hij ermee bezig is. Als het niet kan, dan kan het niet vervolgd hij streng. En vindt dat Fay door blijft zeuren over een oplossing maar die is er volgens hem niet. Je bent net een klein kind voegt hij er gefrustreerd aan toe. Fay antwoordt dat ze het gewoon vervelend vindt en dat uit wil spreken. Doe lekker de betalingen zelf, als jullie het beter weten eindigt Chipp met een zucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *