Linda vindt dat José ook mee moet betalen aan de factuur van Wim

Linda vindt dat José ook mee moet betalen aan de factuur van Wim

José raakt steeds meer gepikeerd over de factuur van Wim die betaald moet worden. Ze vertikt het om mee te betalen. José blijft erbij dat het René haar uit het huisje heeft gegooid. Gisteren kwam Linda verhaal halen bij René over het ontdekte mapje, José liep mee maar René vroeg haar te vertrekken. Hij zei ga mijn huis uit vertelt José stellig tegen Linda. Linda moet eerlijk toegeven dat de tekeningen zijn besteld door José en René samen. En begrijpt dat er tussentijds veel gebeurd is tussen José en René maar dat het niet fair is om de rekening in René zijn schoenen te schuiven. Prima dan betaal ik mee en is het ook mijn huis. Dan verf ik het roze reageert José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *