Linda heeft een financiële verrassing voor alle bewoners

Linda heeft een financiële verrassing voor alle bewoners

Al maanden wachten de bewoners op hun zakgeld. Een lange tijd ging het niet goed met Utopia bv en werd het geld ingehouden. Door het ontdekte mapje met facturen leek het gisteren erop dat de bewoners nog langer zouden moeten wachten op hun zakgeld. Maar blijkbaar is er nu toch ruimte om het zakgeld wel uit te keren en Linda is van plan om dit als verrassing te doen. Als de koerier de boodschappen van Chipp komt brengen, loopt ze samen met Mehmet naar hem toe. En laat weten dat ze graag op 1 januari het zakgeld aan de bewoners wil uitkeren als verrassing, ze vraagt aan de koerier of hij langs de bank wil om het zakgeld in biljetten wil halen. Samen met Mehmet en de koerier bespreken ze wanneer het geschikte moment is om dit te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *