De ruzies in Utopia worden Romy even te veel

De ruzies in Utopia worden Romy even te veel

Billy loopt door de loods en vindt Romy bij de wasmachines. Romy is zichtbaar emotioneel en Billy vraagt wat er aan de hand is. Romy vertelt vervolgens dat het haar allemaal teveel is geworden. Die heeft ruzie, die kijkt boos naar die, iedereen heeft gezeik! snikt ze. Billy adviseert haar om het eens wat rustiger aan te doen. Je gaat met vakantie benadrukt ze. Romy vindt het ontzettend vervelend dat op dit moment iedereen gezeik heeft met elkaar. Iedereen heeft ruzie! Zelf heeft ze met niemand mot maar ze kan er slecht tegen dat er om haar heen allemaal ruzies en gedoe ontstaat. Doe eens even aardig tegen elkaar! Gaan we zo het nieuw jaar vieren sluit ze verdrietig het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *