De stamppot avond in Utopia is begonnen!

De stamppot avond in Utopia is begonnen!

Vanavond vindt de eerste stamppot avond met ouderen van Senna plaats en hij is dan ook de hele dag bezig geweest met de voorbereidingen. De tafels zijn gedekt en Senna heeft zich in zijn mooiste kleding aan gedaan. René, Baldr en Johan staan bij de muziekinstallatie en bekijken welke nummers ze vanavond op gaan treden. Baldr en Johan zullen de avond namelijk afsluiten met oud Hollandse liedjes. Ondertussen maken de andere bewoners zich ook klaar en kiezen ze hun kleding uit. Senna krijgt ondertussen complimenten van Romy, die de loods er mooi uit vindt zien. Trots kijkt Senna om zich heen, hij moet wel toegeven dat hij erg zenuwachtig is. Ik heb pijn in mijn buik, ik ben echt zenuwachtig zegt hij, waarna Demi en Fay hem een knuffel geven. Niet veel later is het dan zover en komen de eerste ouderen het terrein op. Senna verwelkomt zijn gasten en helpt ze mee naar binnen. De avond kan beginnen en beloofd een gezellig moment voor de ouderen te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *