Er wordt met verbijstering gereageerd op de vrijpartij van Billy en Johan

Er wordt met verbijstering gereageerd op de vrijpartij van Billy en Johan

Billy en Johan zijn na het feest in de Party bus met elkaar in bed beland en hebben allesbehalve stilgelegen. Het duurde niet lang voordat een aantal bewoners daar ook lucht van kregen en het nieuws ging dan ook als een lopend vuurtje rond. Iedereen heeft zijn of haar mening over wat er gebeurd is maar wat vooral de boventoon voert is verbazing. Al vroeg wordt de vrijpartij van Johan en Billy besproken onder de bewoners. Romy loopt al vroeg het kasteel binnen om in geuren en kleuren over de avond te vertellen. Eerst over Cemal die heeft gezorgd voor een onrustige nacht en vervolgens over de nachtelijke escapades van Billy en Johan. Bil gaat spijt krijgen roept Demi verschrikt uit. Nee Johan gaat spijt krijgen schreeuwt Senna die naast haar ligt. Beau vertelt het nieuws ondertussen ook aan Baldr, die net wakker is en nog van niks wist. Wow, die had ik echt niet zien aankomen roept hij geschokt uit. Beau vertelt verder aan Baldr dat Cemal een paar drankjes te veel heeft gedronken en Romy hem de hele nacht heeft moeten verzorgen. En Demi en Senna hebben weer in één bed geslapen vervolgd ze bedenkelijk. Baldr laat weten dat het Senna zijn eigen keuze is maar het niet heel slim vindt. Er zullen er veel spijt hebben schudt Beau haar hoofd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Floris at 17:27

    De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hiiiiieeerrrr !!

    Iedereen wist toch al dat Bronstige Bil weer van bil zou gaan met wie dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *