Johan lijkt spijt te hebben van zijn vrijpartij met Billy

Johan lijkt spijt te hebben van zijn vrijpartij met Billy

Afgelopen avond hadden Billy en Johan een wilde nacht in de boot, de twee hadden een stevige vrijpartij. Demi is op deze nieuwe dag benieuwd hoe Johan zich nu voelt en gaat het gesprek met hem aan. Heb je ervan genoten vraagt ze vrolijk. Nee, nee antwoordt Johan op een treurige toon. En zegt zelfs spijt te hebben van zijn acties. Maar je had het toch zo nodig vraagt Demi verder door. Die Baldr en Senna zijn echt klootzakken, man zegt Johan. Ze hebben Johan zijn glas, zonder zijn medeweten, telkens bijgevuld met wodka. Hij lijkt daarmee de drank de schuld te geven van zijn hete afsluiter van de avond maar kijkt ook in de spiegel. Ik ben natuurlijk verantwoordelijk voor mijn eigen daden gaat hij verder. In zijn ogen had dit allemaal niet hoeven gebeuren. En zegt ook nog tegen Demi er met zijn lichaam wel bij te zijn geweest maar zijn geest was heel ergens anders.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 05:20

    Sneu hoor Johan altijd andere de schuld geven Je was er toch echt zelf bij maar ja dat is jou aardje om mensen te bespelen Je bent volwassen houd eens op met dat liegen en bedriegen en mensen tegen elkaar op zetten je bent zo doorzichtig Bah vervelend om naar te kijken want jij maakt chaos in Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *