Mehmet waarschuwt Billy omtent haar nieuwe vlam

Mehmet waarschuwt Billy omtent haar nieuwe vlam

Billy krijgt haar nieuwe crush maar niet uit haar hoofd. Ze is gisteren op het eerste gezicht smoorverliefd geworden op de beste vriend van Mehmet, die op bezoek was in Utopia. Het is een grote kerel en om die reden wil Billy eens even kijken hoe zij eruit zou zien naast hem. Senna ook niet de kleinste, schiet te hulp en samen kijken ze in de spiegel in de badkamer. Op het moment dat Senna een arm om haar heen slaat bemoeit Mehmet, die ondertussen zijn wenkbrauwen aan het epileren is zich er direct mee. Ik wil niet dat je met andere jongens gaat aanpappen als jij met mijn boy wil zegt hij sarcastisch. Billy snelt naar Mehmet toe en slaat haar armen om hem heen. Dit kan echt niet, hoor vervolgt Mehmet  op strenge toon. Ik houd je vanaf nu strikt in de gaten. Je hebt nu beperkingen, dus let een beetje op hoe je je gedraagt voegt hij eraan toe. Billy antwoordt gehoorzaam en belooft zich te zullen gedragen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *