Chipp snapt wel dat de vriendin van Senna pissig is

Chipp snapt wel dat de vriendin van Senna pissig is

Chipp spreekt Senna aan over Demi.

Als Chipp en Senna op de bank zitten in de woonkamer, grapt Senna dat Chipp nu Demi veel bij hem is, meer tijd alleen heeft met Fay. Daar ben ik ook heel blij mee antwoordt Chipp. Afgelopen avond heeft Chipp Demi aangesproken over de situatie met Senna. Dit vertelt hij nu ook aan Senna. Ik snap het wel als je vriendin nu pissig is benadrukt hij. Senna geeft toe dat hij de laatste paar dagen heel erg close is met Demi. En Chipp vertelt hem dat Demi gisteren letterlijk zei dat het haar niet boeit. Het is een lastige situatie voor Senna maar hij blijft van mening dat hij niks verkeerd doet. Het is meer jouw probleem dan dat van iemand anders antwoordt Chipp. Senna vertelt daarna dat hij het super naar zijn zin heeft in Utopia. Hij wil zijn post afwachten. Mijn moeder schrijft altijd hele nuttige dingen. Niet dat het de situatie verandert, maar ja vervolgd hij. Chipp is er wel van overtuigd dat de Senna commentaar gaat krijgen van het thuisfront. Hij adviseert hem om na te denken over wat hij nu echt wil.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. e z at 17:24

    Heyyyyy koppelaar Chip.

    Was jij niet degene die Senna en Demi gekoppeld heeft om samen te slapen.
    Onbenullige actie van je.
    Ga maar eens leren om met mensen om te gaan ik vind je duizendmaal niks brrrrrrrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *